Produits & stocks
Kan ik een artikel bewaren voor later?
Opgeslagen artikelen
U heeft de website van WildTrail Co. doorbladerd, maar bent nog niet klaar om iets te kopen? U kunt artikelen voor later opslaan in uw lijst “Opgeslagen artikelen”. Op deze manier wacht alles wat u leuk vindt op één handige plek op u.
Om een artikel aan uw lijst “Opgeslagen artikelen” toe te voegen, meldt u zich eenvoudig aan bij uw WildTrail Co.-account en selecteert u het hartpictogram op elke productpagina.
Om uw lijst “Opgeslagen artikelen” te bekijken, hoeft u alleen maar het hartpictogram rechts bovenaan elke pagina in te drukken.
Zodra een artikel aan de lijst is toegevoegd, kunt u zien of de prijs is gedaald of het artikel uitverkocht is. U kunt zelfs zien of het artikel binnenkort uitverkocht is, zodat u het kunt kopen voordat het te laat is.
Uw lijst met opgeslagen artikelen kan tot 500 artikelen bevatten. Als dit getal wordt overschreden, kan er een bericht verschijnen dat aangeeft dat u geen opgeslagen artikelen hebt in de app. Maak u geen zorgen, u kunt deze allemaal altijd zien in uw “Opgeslagen artikelen” via de website.
Let op: wanneer u een artikel voor later opslaat, wordt het aan uw lijst “Opgeslagen artikelen” toegevoegd voor een periode van 6 maanden. Na 6 maanden wordt het artikel uit uw lijst verwijderd.
Opmerking: als u niet bent aangemeld bij uw account, blijft het artikel in uw lijst “Opgeslagen artikelen” gedurende 60 dagen.
Een artikel dat u voor later opslaat, is niet voor u gereserveerd.
Als u een artikel aan uw winkelwagen toevoegt, maar niet naar de betalingspagina gaat, wordt het artikel automatisch naar uw lijst “Opgeslagen artikelen” verplaatst.
Borden
Gebruikt u onze WildTrail Co.-app? Met borden kunt u uw favoriete WildTrail Co.-items in uw “Opgeslagen artikelen” organiseren. Het was nog nooit zo eenvoudig om een outfit voor uw volgende grote evenement samen te stellen! U hoeft alleen maar het hartpictogram in te drukken en vervolgens op “Aan bord toevoegen” te drukken. U kunt tot 50 borden hebben!
U kunt borden alleen aanmaken wanneer u artikelen in de WildTrail Co.-app opslaat. Maak u geen zorgen. Als u later besluit om op de website te winkelen, worden alle opgeslagen artikelen weergegeven, maar niet in de borden die u hebt gemaakt.
Hebt u de perfecte verjaardagslijst gemaakt of hebt u een tweede mening nodig over uw favoriete items voor uw vakantie? U kunt nu uw borden met opgeslagen artikelen met anderen delen! Ga gewoon naar uw “Opgeslagen artikelen”, selecteer het bord dat u wilt delen en druk vervolgens op het pictogram “Link delen”.
Als u de link naar iemand in een ander land stuurt, kan deze persoon alleen de artikelen zien die beschikbaar zijn in het land waar zij winkelen.
Wilt u niet langer dat de personen met wie u de link hebt gedeeld uw bord kunnen bekijken? Dan moet u het bord verwijderen en opnieuw beginnen.